Wersja obowiązująca od 2023.07.11     (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja obowiązująca od 2023.07.11     (Dz.U.2023.1318 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2022.10.14 do 2023.07.10     (Dz.U.2022.2101 tekst jednolity)

Art. 34a.  (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2021.04.02 do 2022.10.13     (Dz.U.2021.618 tekst jednolity)

Art. 34a. (uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2019.05.17 do 2021.04.01     (Dz.U.2019.935 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2018.06.12 do 2019.05.16     (Dz.U.2018.1131 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2016.01.13 do 2018.06.11     (Dz.U.2016.58 tekst jednolity)

(uchylony)

Wersja archiwalna obowiązująca od 2015.10.03 do 2016.01.12

[123] (uchylony).

[123] Rozdział 5 uchylony przez art. 5 pkt 33 ustawy z dnia 10 lipca 2015 r. o zmianie ustawy o Agencji Rynku Rolnego i organizacji niektórych rynków rolnych oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. poz. 1419). Zmiana weszła w życie 3 października 2015 r.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2011.07.15 do 2015.10.02     (Dz.U.2011.145.868 tekst jednolity)

[Zielonka] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30%, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.

Wersja archiwalna obowiązująca od 2008.09.13 do 2011.07.14

Art. 34a. [Zielonka] [64] Zielonka przeznaczona do produkcji suszu paszowego metodą dehydratacji oznacza świeżą zielonkę o wilgotności nie mniejszej niż 30 %, której okres przechowywania od wprowadzenia na teren przedsiębiorstwa przetwórczego, o którym mowa w art. 2 pkt 3 rozporządzenia Komisji (WE) nr 382/2005 z dnia 7 marca 2005 r. ustanawiającego szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1786/2003 w sprawie wspólnej organizacji rynku suszu paszowego (Dz. Urz. UE L 61 z 08.03.2005, str. 4, z późn. zm.), zwanego dalej „rozporządzeniem Komisji 382/2005”, do rozpoczęcia przetwarzania na susz paszowy nie przekracza 48 godzin.

[64] Art. 34a dodany przez art. 1 pkt 17 ustawy z dnia 25 lipca 2008 r. o zmianie ustawy o organizacji rynków owoców i warzyw, rynku chmielu, rynku tytoniu oraz rynku suszu paszowego (Dz.U. Nr 158, poz. 989). Zmiana weszła w życie 13 września 2008 r.