Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278
© Unia Europejska, http://eur-lex.europa.eu/
Za autentyczne uważa się wyłącznie przepisy prawne Unii Europejskiej
opublikowane w elektronicznych wydaniach Dziennika Urzędowego Unii Europejskiej.-
Kursy walutowe euroPobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 33 z 2016.07.30
-
Informacja odnośnie do pozwoleń na przywóz i wywóz produktów rolnych (Niniejsza informacja zastępuje informację opublikowaną wDzienniku Urzędowym Unii Europejskiej C 264 z dnia 13 września 2013 r., s. 4oraz komunikat Komisji – Wytyczne dotyczące stosowania rozporządzenia (WE) nr 376/2008 – przyjęty przez Komisję w dniu 24 września 2013 r. i notyfikowany państwom członkowskim w dniu 25 września 2013 r.)Pobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 34 z 2016.07.30
-
Zgłoszenie zamiaru koncentracji (Sprawa M.8111 – Ardian/Crédit Agricole Assurances/Indigo Infra) – Sprawa, która może kwalifikować się do rozpatrzenia w ramach procedury uproszczonejPobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 50 z 2016.07.30
-
Zgłoszenie zamiaru koncentracji (Sprawa M.8089 – Randstad/Ausy) – Sprawa, która może kwalifikować się do rozpatrzenia w ramach procedury uproszczonejPobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 49 z 2016.07.30
-
Zgłoszenie zamiaru koncentracji (Sprawa M.8139 – Onex/Pain & Partners/WireCo) – Sprawa, która może kwalifikować się do rozpatrzenia w ramach procedury uproszczonejPobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 51 z 2016.07.30
-
Aktualizacja wykazu przejść granicznych, o których mowa w art. 2 ust. 8 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/399 w sprawie unijnego kodeksu zasad regulujących przepływ osób przez granice (kodeks graniczny Schengen)Pobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 47 z 2016.07.30
-
Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących programy warunków wstępnych i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczychPobierz PDFDziennik Urzędowy Unii Europejskiej C, 2016 nr 278 str. 1 z 2016.07.30
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
