Akt prawny obowiązujący
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2006 nr 404 str. 26
Wersja archiwalna
od 2024.07.17
do 2025.11.25
ROZPORZĄDZENIE (WE) NR 1925/2006 PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY
z dnia 20 grudnia 2006 r.
w sprawie dodawania do żywności witamin i składników mineralnych oraz niektórych innych substancji
(DUUEL. z 2008 r., Nr 39, poz. 11; DUUEL. z 2009 r., Nr 296, poz. 29; DUUEL. z 2009 r., Nr 314, poz. 36; DUUEL. z 2011 r., Nr 304, poz. 18; DUUEL. z 2014 r., Nr 39, poz. 44; DUUEL. z 2015 r., Nr 67, poz. 4; DUUEL. z 2017 r., Nr 173, poz. 9; DUUEL. z 2019 r., Nr 110, poz. 17; DUUEL. z 2019 r., Nr 110, poz. 21; DUUEL. z 2021 r., Nr 96, poz. 6; DUUEL. z 2022 r., Nr 151, poz. 37; DUUEL. z 2022 r., Nr 310, poz. 7; DUUEL. z 2023 r., Nr 143, poz. 6;ostatnia zmiana: DUUEL. z 2024 r., poz. 1821)
Pozostało 99% treści
Chcesz uzyskać dostęp? Skorzystaj z bezpłatnego abonamentu
TESTUJ INFORLEX przez 5 dni za darmo!

Jeśli już masz abonament Inforlex Zaloguj się
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu
Treść przypisu
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00