Sprostowanie do rozporządzenia Komisji (UE) nr 365/2010 z dnia 28 kwietnia 2010 r. zmieniającego rozporządzenie (WE) nr 2073/2005 w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych odnośnie do pałeczek jelitowych w mleku pasteryzowanym i innych pasteryzowanych płynnych produktach mlecznych oraz Listeria monocytogenes w soli spożywczej
(Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej L 107 z dnia 29 kwietnia 2010 r.)
| Strona 10, art. 1 pkt 1 lit. a) – załącznik I rozdział 1, tabela, kolumna „Rodzaj żywności”, pkt 1.5: | |
| zamiast: | „Mielone mięso i produkty z mięsa drobiowego przeznaczone do spożycia po obróbce termicznej”, |
| powinno być: | „ Mielone mięso i surowe wyroby mięsne wyprodukowane z mięsa drobiowego przeznaczone do spożycia po obróbce termicznej”. |
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
