Akt prawny archiwalny
Dziennik Urzędowy Unii Europejskiej, L rok 2018 nr 92 str. 6
Wersja archiwalna
od 2019.01.01
do 2020.01.01
Od redakcji:
Na podstawie art. 4 ust. 2 rozporządzenia wykonawczego Komisji (UE) 2019/533 z dnia 28 marca 2019 r. dotyczącego wieloletniego skoordynowanego unijnego programu kontroli na lata 2020, 2021 i 2022, mającego na celu zapewnienie zgodności z najwyższymi dopuszczalnymi poziomami pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz na jej powierzchni, a także
Na podstawie art. 4 ust. 2 rozporządzenia wykonawczego Komisji (UE) 2019/533 z dnia 28 marca 2019 r. dotyczącego wieloletniego skoordynowanego unijnego programu kontroli na lata 2020, 2021 i 2022, mającego na celu zapewnienie zgodności z najwyższymi dopuszczalnymi poziomami pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz na jej powierzchni, a także mającego na celu ocenę narażenia konsumenta na te pozostałości (Dz.Urz.UE L 88 z 29.03.2019, str. 28) niniejsze rozporządzenie w odniesieniu do próbek badanych w 2019 r. ma zastosowanie do 1 września 2020 r.
ROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2018/555
z dnia 9 kwietnia 2018 r.
dotyczące wieloletniego skoordynowanego unijnego programu kontroli na lata 2019, 2020 i 2021, mającego na celu zapewnienie zgodności z najwyższymi dopuszczalnymi poziomami pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz na jej powierzchni, a także mającego na celu ocenę narażenia konsumenta na te pozostałości
(Tekst mający znaczenie dla EOG)
* Autentyczne są wyłącznie dokumenty UE opublikowane w formacie PDF w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej.
Treść przypisu
Treść przypisu
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
