-
ŚciągaPodwyższanie kwalifikacji zawodowych pracowników. Instrukcja| 28.04.2025
-
ŚciągaZasady dokonywania potrąceń z wynagrodzeń. Instrukcja| 24.04.2025
-
ŚciągaŚwiadczenia na wypoczynek – zasady przyznawania i źródła finansowania. Instrukcja| 24.04.2025
-
ŚciągaProcedura nakładania kar porządkowych. Instrukcja| 24.04.2025
-
ŚciągaZasady dokonywania potrąceń z wynagrodzeń| 24.03.2025
-
ŚciągaProcedura nakładania kar porządkowych| 28.09.2022
-
ŚciągaŚciąga. Ograniczenie wysokości odpraw, odszkodowań i innych świadczeń pieniężnych w czasie epidemii| 18.11.2020
-
ŚciągaŚciąga. Wypełnianie świadectwa pracy - 10 praktycznych wskazówek| 01.07.2020
-
ŚciągaŚciąga. Telepraca - zasady wprowadzania i obowiązki pracodawcy| 23.06.2020
-
ŚciągaŚciąga. Podmioty uprawnione do świadczeń ze środków FGŚP na rzecz ochrony miejsc pracy pracy (art. 15g ustawy o COVID-19)| 21.05.2020
-
ŚciągaŚciąga. Wypełnianie świadectwa pracy - 10 praktycznych wskazówek| 01.01.2020
-
ŚciągaZatrudnianie młodocianych do prac lekkich| 20.08.2019
-
ŚciągaZatrudnianie młodocianych w celu przygotowania zawodowego| 20.08.2019
-
ŚciągaSzkolenie pracowników z zakresu bhp| 13.07.2019
-
ŚciągaBadania profilaktyczne pracowników| 13.07.2019
-
ŚciągaDane osobowe pozyskiwane przez pracodawcę od pracownika po zmianach od 4 maja 2019 r.| 10.05.2019
-
ŚciągaDane osobowe pozyskiwane przez pracodawcę od osób kandydujących do pracy po zmianach od 4 maja 2019 r.| 10.05.2019
-
ŚciągaNależności z tytułu zagranicznej podróży służbowej| 11.04.2019
-
ŚciągaNależności z tytułu krajowej podróży służbowej| 11.04.2019
-
ŚciągaWypełnianie świadectwa pracy - 10 praktycznych wskazówek| 01.04.2019
-
ŚciągaJak prawidłowo wypełnić "Zaświadczenie o zatrudnieniu i wynagrodzeniu" (ERP-7) - krok po kroku| 01.04.2019
-
ŚciągaJak ustalać przeciętną liczbę zatrudnionych/ubezpieczonych| 01.04.2019
-
ŚciągaProwadzenie dokumentacji pracowniczej po zmianach przepisów| 14.01.2019
-
ŚciągaNowe zasady prowadzenia akt osobowych| 14.01.2019
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
