-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 16 marca 1967 r. zmieniające rozporządzenie o dozorze nad wyrobem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1967 nr 12 poz. 54 z 1967.04.08
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 22 października 1963 r. zmieniające rozporządzenie o dozorze nad wyrobem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1963 nr 45 poz. 256 z 1963.10.23
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 22 października 1963 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie sztucznych środków słodzących.Wersja: aktualna | rok 1963 nr 45 poz. 255 z 1963.10.23
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 31 grudnia 1960 r. w sprawie nadzoru sanitarnego nad produkcją i obrotem mięsem mielonym lub siekanym chłodzonym lub mrożonym.Wersja: aktualna | rok 1961 nr 4 poz. 27 z 1961.01.31
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 31 grudnia 1960 r. zmieniające rozporządzenie o dozorze nad mięsem i przetworami mięsnymi.Wersja: aktualna | rok 1961 nr 4 poz. 26 z 1961.01.31
-
Akt prawnyobowiązującyRozporządzenie Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej z dnia 16 maja 1960 r. w sprawie barwienia artykułów żywności.Wersja: aktualna | rok 1960 nr 26 poz. 152 z 1960.06.08
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 14 stycznia 1960 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 9 sierpnia 1948 r. w sprawie sztucznych środków słodzących.Wersja: aktualna | rok 1960 nr 6 poz. 36 z 1960.02.05
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 14 stycznia 1960 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 11 lipca 1947 r. o dozorze nad wyrobem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1960 nr 4 poz. 29 z 1960.01.29
-
Akt prawnyobowiązującyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 20 marca 1959 r. zmieniające rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 24 czerwca 1931 r. o konserwowaniu artykułów żywności.Wersja: aktualna | rok 1959 nr 26 poz. 165 z 1959.04.30
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 10 stycznia 1959 r. w sprawie nadzoru sanitarnego nad obrotem grzybami i przetwórstwem grzybów.Wersja: aktualna | rok 1959 nr 5 poz. 34 z 1959.01.27
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 29 sierpnia 1958 r. w sprawie warunków zdrowia wymaganych ze względów sanitarno-epidemiologicznych od osób wykonujących niektóre zajęcia zarobkowe.Wersja: aktualna | rok 1958 nr 56 poz. 275 z 1958.09.18
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministrów Zdrowia i Handlu Wewnętrznego z dnia 9 stycznia 1956 r. w sprawie przechowywania prób pokarmów w zamkniętych zakładach przemysłu gastronomicznego.Wersja: aktualna | rok 1956 nr 10 poz. 134 z 1956.02.08
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 10 grudnia 1954 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 9 sierpnia 1948 r. w sprawie sztucznych środków słodzących.Wersja: aktualna | rok 1955 nr 1 poz. 7 z 1955.01.18
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 16 lipca 1954 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 4 listopada 1948 r. o dozorze nad wyrobem i obiegiem lodów.Wersja: aktualna | rok 1954 nr 33 poz. 140 z 1954.07.20
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 16 lipca 1954 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 11 lipca 1947 r. o dozorze nad wyborem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1954 nr 33 poz. 139 z 1954.07.20
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 7 stycznia 1953 r. zmieniające rozporządzenie o barwieniu artykułów żywności i przedmiotów użytku.Wersja: aktualna | rok 1953 nr 9 poz. 30 z 1953.02.07
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 10 grudnia 1951 r. zmieniające rozporządzenie o dozorze nad mięsem i przetworami mięsnymi.Wersja: aktualna | rok 1952 nr 12 poz. 75 z 1952.03.14
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 30 listopada 1951 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 11 lipca 1947 r. o dozorze nad wyrobem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 64 poz. 443 z 1951.12.22
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministrów Handlu Wewnętrznego oraz Zdrowia z dnia 2 maja 1951 r. w sprawie wypieku i obrotu pieczywem.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 32 poz. 252 z 1951.06.18
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 12 maja 1951 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie wyrobu oraz obiegu octów i esencji octowej.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 28 poz. 220 z 1951.05.29
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 8 marca 1951 r. zmieniające rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych o konserwowaniu artykułów żywności.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 19 poz. 158 z 1951.04.10
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministrów Zdrowia i Handlu Wewnętrznego z dnia 1 lutego 1951 r. w sprawie przechowywania prób pokarmów w miejscach zbiorowego spożycia.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 14 poz. 199 z 1951.02.26
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 17 lipca 1950 r. zmieniające rozporządzenie z dnia 11 lipca 1947 r. o dozorze nad wyrobem i obrotem napojami chłodzącymi gazowanymi.Wersja: aktualna | rok 1950 nr 33 poz. 303 z 1950.08.14
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 28 lutego 1950 r. w sprawie wyrobu oraz obiegu octów i esencji octowej.Wersja: aktualna | rok 1950 nr 9 poz. 95 z 1950.03.23
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
