-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 10 kwietnia 1951 r. zmieniające zarządzenie z dnia 7 kwietnia 1950 r. w sprawie ustalenia rodzajów i gatunków oraz określenia składników wędlin, wyrobów wędliniarskich i konserw mięsnych.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 37 poz. 453 z 1951.05.07
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 28 grudnia 1950 r. o zmianie zarządzenia z dnia 7 kwietnia 1950 r. w sprawie ustalenia rodzajów i gatunków oraz określenia składników wędlin, wyrobów wędliniarskich i konserw mięsnych.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 6 poz. 81 z 1951.01.29
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 7 kwietnia 1950 r. w sprawie ustalenia rodzajów i gatunków oraz określenia składników wędlin, wyrobów wędliniarskich i konserw mięsnych.Wersja: aktualna | rok 1950 nr 43 poz. 500 z 1950.04.22
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Przewodniczącego Państwowej Komisji Planowania Gospodarczego z dnia 26 października 1949 r. w sprawie uznania niektórych artykułów za reglamentowane.Wersja: aktualna | rok 1949 nr 56 poz. 444 z 1949.11.02
-
Akt prawnyarchiwalnyDekret z dnia 5 sierpnia 1949 r. o reglamentacji niektórych surowców, półfabrykatów i wyrobów gotowych.Wersja: aktualna | rok 1949 nr 46 poz. 341 z 1949.08.10
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
