-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 25 marca 1952 r. w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.Wersja: aktualna | rok 1952 nr 38 poz. 558 z 1952.05.13
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 20 lutego 1953 r. w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.Wersja: aktualna | rok 1953 nr 27 poz. 318 z 1953.03.27
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 12 listopada 1953 r. zmieniające zarządzenie z dnia 20 lutego 1953 r. w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.Wersja: aktualna | rok 1953 nr 106 poz. 1428 z 1953.11.28
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 10 grudnia 1958 r. w sprawie wprowadzenia do wypieku chleba pszennego sitkowego z mąki pszennej typ 1400.Wersja: aktualna | rok 1958 nr 98 poz. 541 z 1958.12.27
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 maja 1959 r. w sprawie zużycia surowców (receptury) przy produkcji pieczywa piekarniczego.Wersja: aktualna | rok 1959 nr 59 poz. 290 z 1959.07.01
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 lipca 1959 r. zmieniające zarządzenie z dnia 10 grudnia 1958 r. w sprawie wprowadzenia do wypieku chleba pszennego, sitkowego z mąki pszennej typ 1400.Wersja: aktualna | rok 1959 nr 71 poz. 373 z 1959.08.19
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
