-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 4 września 2008 r. w sprawie rozpuszczalników ekstrakcyjnych, które mogą być stosowane w produkcji żywnościWersja: aktualna | rok 2008 nr 177 poz. 1093 z 2008.10.03
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2010 nr 136 poz. 914 z 2010.07.27
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2015 poz. 594 z 2015.04.30
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2017 poz. 149 z 2017.01.24
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2018 poz. 1541 z 2018.08.10
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2019 poz. 1252 z 2019.07.05
-
Akt prawnyarchiwalnyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 4 września 2008 r. w sprawie rozpuszczalników ekstrakcyjnych, które mogą być stosowane w produkcji żywnościWersja: aktualna | rok 2020 poz. 1011 z 2020.06.08
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2020 poz. 2021 z 2020.11.16
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2022 poz. 2132 z 2022.10.18
-
Akt prawnyobowiązującyUSTAWA z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaWersja: aktualna | rok 2023 poz. 1448 z 2023.07.28
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE MINISTRA ZDROWIA z dnia 30 sierpnia 2024 r. w sprawie rozpuszczalników ekstrakcyjnych, które mogą być stosowane w produkcji żywności lub składników żywnościWersja: aktualna | rok 2024 poz. 1346 z 2024.09.10
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
