-
Akt prawnyobowiązującyDYREKTYWA 1999/4/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY z dnia 22 lutego 1999 r. odnosząca się do ekstraktów kawy i ekstraktów cykoriiWersja: aktualna | rok 1999 nr 66 str. 26 z 1999.03.13
-
Akt prawnyobowiązującyDYREKTYWA 2000/36/WE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY z dnia 23 czerwca 2000 r. odnosząca się do wyrobów kakaowych i czekoladowych przeznaczonych do spożycia przez ludziWersja: aktualna | rok 2000 nr 197 str. 19 z 2000.08.03
-
Akt prawnyobowiązującyDYREKTYWA RADY 2001/111/WE z dnia 20 grudnia 2001 r. odnosząca się do niektórych cukrów przeznaczonych do spożycia przez ludziWersja: aktualna | rok 2002 nr 10 str. 53 z 2002.01.12
-
Akt prawnyobowiązującyDYREKTYWA RADY 2001/114/WE z dnia 20 grudnia 2001 r. odnosząca się do niektórych rodzajów częściowo lub całkowicie odwodnionego mleka konserwowanego przeznaczonego do spożycia przez ludziWersja: aktualna | rok 2002 nr 15 str. 19 z 2002.01.17
-
Akt prawnyobowiązującyDYREKTYWA RADY 2001/113/WE z dnia 20 grudnia 2001 r. odnosząca się do dżemów owocowych, galaretek i marmolady oraz słodzonego przecieru z kasztanów przeznaczonych do spożycia przez ludziWersja: aktualna | rok 2002 nr 10 str. 67 z 2002.01.12
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
