-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2017/2470 z dnia 20 grudnia 2017 r. ustanawiające unijny wykaz nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 w sprawie nowej żywności (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: aktualna | rok 2017 nr 351 str. 72 z 2017.12.30
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2018/1648 z dnia 29 października 2018 r. zezwalające na wprowadzenie na rynek ksylooligosacharydów jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2017/2470 (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: aktualna | rok 2018 nr 275 str. 1 z 2018.11.06
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2019/1686 z dnia 8 października 2019 r. zezwalające na rozszerzenie zastosowania izolatu zasadowych białek serwatkowych mleka krowiego jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2017/2470 (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: aktualna | rok 2019 nr 258 str. 13 z 2019.10.09
-
Akt prawnyobowiązującyROZPORZĄDZENIE WYKONAWCZE KOMISJI (UE) 2021/96 z dnia 28 stycznia 2021 r. zezwalające na wprowadzenie na rynek soli sodowej 3’-sjalolaktozy jako nowej żywności zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2015/2283 oraz zmieniające rozporządzenie wykonawcze Komisji (UE) 2017/2470 (Tekst mający znaczenie dla EOG)Wersja: aktualna | rok 2021 nr 31 str. 201 z 2021.01.29
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
