-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 12 listopada 1953 r. zmieniające zarządzenie z dnia 20 lutego 1953 r. w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.Wersja: aktualna | rok 1953 nr 106 poz. 1428 z 1953.11.28
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 30 stycznia 1954 r. zmieniające zarządzenie w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.Wersja: aktualna | rok 1954 nr 24 poz. 394 z 1954.03.13
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 maja 1959 r. w sprawie zużycia surowców (receptury) przy produkcji pieczywa piekarniczego.Wersja: aktualna | rok 1959 nr 59 poz. 290 z 1959.07.01
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
