-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 16 lutego 1951 r. w sprawie planowego przerobu mąki w piekarniach.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 14 poz. 115 z 1951.03.14
-
Akt prawnyarchiwalnyRozporządzenie Ministrów Handlu Wewnętrznego oraz Zdrowia z dnia 2 maja 1951 r. w sprawie wypieku i obrotu pieczywem.Wersja: aktualna | rok 1951 nr 32 poz. 252 z 1951.06.18
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 20 grudnia 1960 r. w sprawie wprowadzenia do wypieku i obrotu chleba pszenno-żytniego pod nazwą "praski".Wersja: aktualna | rok 1961 nr 1 poz. 11 z 1961.01.11
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 3 lutego 1961 r. w sprawie zużycia surowców do produkcji pieczywa piekarniczego.Wersja: aktualna | rok 1961 nr 19 poz. 91 z 1961.03.01
-
Akt prawnyarchiwalnyZarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 14 lipca 1961 r. zmieniające zarządzenie z dnia 20 grudnia 1960 r. w sprawie wprowadzenia do wypieku i obrotu chleba pszenno-żytniego pod nazwą "praski".Wersja: aktualna | rok 1961 nr 58 poz. 253 z 1961.08.01
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
