Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Interpretacja

Informacja o zakresie stosowania przepisów prawa podatkowego z dnia 22.06.2004, sygn. PP-443-067-04-MS, Drugi Urząd Skarbowy w Bielsku-Białej

Jaka obowiązuje stawka na następujace wyroby: mięso mielone (mięso w stanie surowym poddane rozdrobnieniu, mieszane z solą a następnie pakowane próżniowo) oraz mięsa przygotowane do grilowania tj. karczek b/k, boczek, łopatka, schab b/k, szaszłyki, żeberka oraz filet z indyka (mięso surowe poddawane rozdrobnieniu przez krojenie na porcje, mieszane z przyprawami a następnie pakowane próżniowo)?

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00