-
ArtykułObowiązki przedsiębiorców dotyczące żywności01.07.2018
-
ArtykułKomentarz do ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia1 (Dz.U. Nr 171, poz. 1225)29.06.2018
-
PoradaCzy pracownicy gastronomii muszą mieć książeczki sanepidowskie29.06.2018
-
PoradaBadania sanitarne dla sekretarki29.06.2018
-
PoradaKiedy pracownik musi wykonać badania sanitarno-epidemiologiczne29.06.2018
-
ArtykułOd 1 stycznia 2017 r. rolnicy sprzedający produkty z własnych upraw mogą korzystać ze zwolnienia z PIT17.01.2017
-
ArtykułKlasyfikacja budżetowa po zmianach - pytania i odpowiedzi29.12.2016
-
ArtykułŻywienie dzieci w szkołach i przedszkolach05.09.2016
-
PoradaJakie ułatwienia w wykonywaniu działalności gospodarczej wprowadzono w 2015 r.17.01.2015
-
ArtykułJak zmienić miejsce działalności gospodarczej01.10.2013
-
ArtykułZmiana miejsca prowadzenia działalności - konsekwencje dla przedsiębiorcy29.07.2013
-
PoradaKlasyfikacja budżetowa opłat za urzędowe kontrole żywności02.01.2012
-
ArtykułSamorządy województw chcą promować zdrową żywność08.09.2008
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
