-
PoradaaktualnaJak wybrać dostawcę żywności do stołówki25.09.2024
-
PoradaCzy gmina może wystąpić z wnioskiem o przedłużenie związania ofertą tylko do jednego z oferentów28.12.2020
-
PoradaCzy formułowanie niespójnych zapisów w ogłoszeniu o zamówieniu i SIWZ odnośnie kryteriów oceny ofert jest naruszeniem ustawy – Prawo zamówień publicznych28.12.2020
-
PoradaCzy oferty w postępowaniach dot. zamówień bagatelnych trzeba będzie składać tylko elektronicznie05.10.2020
-
Poradaz dnia 10.03.2020Nowe korekty mogą pozbawić zamawiającego całej lub części unijnej dotacji10.03.2020
-
PoradaWartość szacunkowa a kwota, jaką zamawiający przeznaczył na realizację zamówienia26.06.2019
-
PoradaZobowiązanie banku obsługującego konto gminy w drodze zamówień publicznych, by wyznaczył pracownika do jego obsługi29.05.2019
-
PoradaWezwanie wykonawcy zamówienia publicznego do złożenia dokumentów14.05.2019
-
PoradaBłędy przy ustalaniu wartości zamówienia w oparciu o kosztorys inwestorski19.02.2019
-
PoradaZapytania do treści SIWZ03.07.2018
-
PoradaKryteria oceny ofert - ich znaczenie i waga03.07.2018
-
PoradaRażąco niska cena03.07.2018
-
PoradaZastrzeżenie niewybrania żadnej z ofert03.07.2018
-
PoradaZakup artykułów żywnościowych do stołówki a prawo zamówień publicznych02.07.2018
-
PoradaJakie zmiany w Prawie zamówień publicznych wprowadzono od 1 lipca 2015 r.02.07.2018
-
PoradaWszczęcie postępowania w trybie zamówienia z wolnej ręki01.07.2018
-
PoradaUnieważnienie postępowania a cena najkorzystniejszej oferty01.07.2018
-
PoradaOmyłki rachunkowe należy poprawić01.07.2018
-
PoradaUzupełnianie dokumentów w procedurach z zakresu zamówień publicznych01.07.2018
-
PoradaOferta o rażąco niskiej cenie w stosunku do przedmiotu zamówienia01.07.2018
-
PoradaJakość jako kryterium oceny ofert30.06.2018
-
PoradaUnieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia29.06.2018
-
PoradaUnieważnienie przetargu po wyborze oferty29.06.2018
-
PoradaNa jakiej podstawie należy unieważnić postępowanie29.06.2018
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
