Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2007-10-09

Odpowiedzialność za stan bezpieczeństwa i higieny pracy

Pytanie

Chcę rozpocząć działalność gospodarczą, otworzyć niewielką piekarnię i zatrudnić dwóch lub trzech pracowników. Wiem, że muszę spełnić szereg wymagań dotyczących przepisów i zasad bhp, m.in. przeprowadzić szkolenia. Czy jeśli okazałoby się, że nie dopełniłem wszelkich formalności, mogą grozić mi konsekwencje karne?

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00