-
ArtykułOznakowanie towarów i usług zgodnie z prawem03.07.2018
-
ArtykułGraniczna kontrola żywności01.07.2018
-
ArtykułNormy weterynaryjne dla producentów żywności30.06.2018
-
PoradaJak przewozić żywność?27.06.2018
-
ArtykułSystem HACCP w placówkach oświatowych27.06.2018
-
ArtykułHACCP - dokumentacja27.06.2018
-
ArtykułCertyfikaty - obowiązki i korzyści dla firm08.06.2004
-
ArtykułProdukt na unijnym rynku - CE, ISO, HACCP29.03.2004
-
PoradaOznaczanie żywności15.03.2004
-
PoradaSankcja za złą jakość żywności17.03.2003
-
ArtykułKorzyści z posiadania certyfikatów17.02.2003
-
PoradaProwadzenie baru05.11.2001
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00
